Ultimele subiecte
» [All Version] Social Link/Icons
Scris de Jean01Crv 13/10/2014, 12:52 pm

» (pHpBB3) Legenda : Sistem Nou
Scris de Jean01Crv 13/10/2014, 12:49 pm

» Imagine la Statistici & Cine este Conectat ? [pHpBB3]
Scris de Jean01Crv 13/10/2014, 12:44 pm

» Statistici - Sistem Nou [pHpBB3]
Scris de Jean01Crv 13/10/2014, 12:20 pm

» [Prezentare]Chozen
Scris de valyd1971 16/5/2014, 12:54 am

Vizitator Vizitator
Cine este conectat?
In total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 42, 1/11/2012, 8:58 am

.removeClass()

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

.removeClass()

Mesaj Scris de StaarK* For EvEr la data de 24/6/2012, 4:26 am

Pentru început vă rog să citiţi topicul.
.removeClass(), este inversul lui: .addClass(). Funcţia sa este aceea de a elimina o anumită clasă.
Cod:
$("ELEMENT").removeClass("CLASA ELIMINATA");
Exemplu:
Cod:
$(document).ready(function() {
$("p").removeClass("type-area");
});
Mai mult de atât, .removeClass() şi .addClass() pot fi combinate, stergând o clasă pentru a-i adăuga elementului o altă clasă.
Cod:
$("ELEMENT").removeClass("CLASA ELIMINATA").addClass("CLASA NOUA");
Exemplu:
Cod:
$("table").removeClass("bodyline").addClass("contur-forum");
contur-forum fiind noua clasă. În CSS ea va fi: .contur-forum {

Lectie realizata cu ajutorul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Do not judge me for what I do, do not judge me for what I do!
Cee I did was a mother first but now changed!
Sincerely Extream-Suport Team
avatar
StaarK* For EvEr
Administrator


Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: .removeClass()

Mesaj Scris de ES - User (2) la data de 22/7/2012, 2:17 pm

Utilizator banat

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum